para pengikut =)

Friday, August 27, 2010

Thursday, August 26, 2010

kanak-kanak rumah kebajikan yg ku sayangi :)


yg ni 2 orang daripada kanak-kanak yg ku n kak intan n nadhirah ajar di rumah kebajikan (ape ntah nama penuh tempat tu). yg blah kanan tu kitorang panggil dy fae, yg blah kiri tu name dy azri. kak intan suke sgt dgn c budak azri ni, bayangkanlah dy punye suke tu sampai sanggup belikan sandal raya utk azri :)
sweet kan?
yg c fae tu, aku suke tgk muke dy sbb comel :) btul x ape yg ku cakap ni? tgk la muke c fae tu dalam gamba ni. heee :D

*tgk c azri tu, suke sgt bile dapat main hp ku lagi satu tu! :) sampai senyum pun nak x nak jea sbb leka main hp :P

MEET ZAQUAN!



oke, this time saje jea nak kenal kan anak buah ku yg sorang ni. nme dy zaquan, tp kitorg panggil dy ni gendut! HAHAHA! kecik lagi la kot, dalam 3 tahun camtu baru. tp, tengok la gamba yg ku upload ni, gile dy tu cam budak yg umur da cam kite2 ni ha. heee :D
kecik2 da pandai wt expression camtu. besar2? HANYA TUHAN YANG TAHU :P

Sunday, August 22, 2010

I'M BACK!!!




ya Allah! nak dekat sbulan lebih da aku x update blog ni. heee ;p
slalu bukak jea blog ni, tp haram nak update kan? choooiiiii >)
oke, harini da masuk hari ke-12 umat islam bpuasa. so xde pape la sgt kot nak cakap, topik byk sbenanye tp.. biarlah rahsiaaa.. hahaha
BONGOK!


-SELAMAT BERPUASA-

*motif sangat aku letak gambar ni kan?


 

POLI Bloggerz