para pengikut =)

Thursday, November 25, 2010

APA MAKSUD MIMPI INI?

i'm speechless. x tau nak kata apa bila tersedar dr mimpi tu. sumpah, aku x pernah alami mimpi camni. tiba2 dia muncul dalam mimpi tu, call aku n then suh bukak pintu. aku tny la knape, skali aku bukak, dia ade depan mata aku. sumpah, aku happy gile time tu. then, aku terjaga. bila aku buka mata, barulah aku sedar yang itu hanyalah mimpi. and now, yang tinggal hanyalah memori.. :'(

Sunday, November 21, 2010

sampai di sini sahaja

aku memang x layak utk kau. x kisah lah samada bkawan ato sebaliknya. lebih baik aku undurkan diri drp terus menagih sesuatu yg xpasti dr kau. sbb aku xnak ko bg harapan kat aku, walaupun aku tahu kau x bmaksud nak buat macam tu. cukuplah sampai di sini sahaja. sumpah aku sedih dgn semua ni, aku hanya mampu berdoa utk kbahagiaan kau bsama si dia :'(

Wednesday, November 17, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha

there's nothing i want to say for this time. only this one, Selamat Hari Raya Aidiladha you guys ;) 

Thursday, November 11, 2010

Tuesday, November 9, 2010

I'M SORRY.

hanya itu yang mampu aku ucapkan pada masa ini. 

TIME TO BREAK.

enjoying hot milo made by myself pd petang 8hb nov. petang yg mana pd waktu tu dtemani hujan yg turun renyai2. start from that, aku asyik terfikir n teringat kawan2 aku. aku xtau knape prasaan ni dtg dgn tiba2, aku x dpt nak gambarkan keadaan aku time tu, mnangis. mnangis sama spt hujan yg turun pd ptg tu. I'M SORRY GUYS :'(
it's TIME FOR me to BREAK, same spt caption yg ade pd mug ni.





Tuesday, November 2, 2010

APA MASALAH DIA?


oke, gambar2 di atas aku dah susunkan mengikut nombor2 yg dah aku letakkan di sebelah kanan bawah.
so korg bole la tgk dgn puas mengikut susunan nye oke.
aku cuma x puas hati dgn statement yg dah dy bg pd aku. (tgk post title pun da tahu kan?)
aku bengang, aku bengang dgn dy knape sampai nak libatkan pihak2 lain?
hey, agak2 la kan. klu ye pun nak nasihatkan aku, DON'T YOU DARE TO INVOLVE OTHER PERSON IN THIS PROBLEM. 


*will continue writing back after this
*there's some pic yg aku x blackspot nme dy. klu nampak korg mmg bagus :)

LAYANNN~

actually, there's nothing to share and story with you guys for this time @ NIGHT. saje jea nak menaip, gatal tangan la katekan. jangan marah uolsss... HAHAHA xD
 

POLI Bloggerz