para pengikut =)

Tuesday, November 2, 2010

APA MASALAH DIA?


oke, gambar2 di atas aku dah susunkan mengikut nombor2 yg dah aku letakkan di sebelah kanan bawah.
so korg bole la tgk dgn puas mengikut susunan nye oke.
aku cuma x puas hati dgn statement yg dah dy bg pd aku. (tgk post title pun da tahu kan?)
aku bengang, aku bengang dgn dy knape sampai nak libatkan pihak2 lain?
hey, agak2 la kan. klu ye pun nak nasihatkan aku, DON'T YOU DARE TO INVOLVE OTHER PERSON IN THIS PROBLEM. 


*will continue writing back after this
*there's some pic yg aku x blackspot nme dy. klu nampak korg mmg bagus :)

2 comments:

  1. ehhhh . poyo nye org nie . dy ingt dy spe ? abeh bdk2 skola yg jd pelakon tu bole je bjye . sengal .

    ReplyDelete
  2. alaa raa just ignore that motherf*****,
    ape yg dia ckap uyh reflect dia blik,
    what a R.E.D! damn retard! >,<

    ReplyDelete

please leave your comment here :)

 

POLI Bloggerz