para pengikut =)

Friday, September 30, 2011

Friends that I Love the Most @ P.S.I.S ♥

Assalam guys. Sehat? Btw sorry dah lama x update blog. Got too much things to do right now. Lagipun, ada ke yang sudi singgah kat sini? #teeett

Now let's make it simple. I upload kan gambar, di bawahnya pulak akan ada descriptions nya okay? Mari kita mulakan!


DUP 2A (POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH) JUNE '11
  • ni semua classmate i. muka2 ni lah yang wajib ditatap setiap hari kalau ada kelas sampai lah sem 5. nasib baik sem 6 x #sebabL.I
  • otak semua tingtong #samamacami
  • this picture was taken during the last class of computer application in semester 1 #napezaimmacamtubhahaha



AHMAD AMIRUL BIN MOHD NAWI

  • Amirul @ Miyu @ Dahi #eh
  • roomate during semester 1.
  • housemate during semester 2 (now)
  • soulmate until forever #eh
  • anak ikan mak #eh
  • mata liar suka usha pompuan --"
  • perasan jambu #choyyy
  • ramai secret admirer (termasuklah kaum hadek2)
  • no wonder lah kalau berjalan dgn dy, ada jea mata hadek2 yang aimed kitorg. *jeles lettewww
  • 1st thing yang dy pernah mintak kat i - rokok! (lepastu tuduh aku yang mengajar kau hisap rokok kan?)
  • 1st ayat mengarut yang dy ajar kat i - cekpit! (apa maksud nya? cari sendiri!)
  • 1st lawak yg dy buat dalam kelas - "my name is Amirul. i'm from Mache eh Machang!" bhahaha #tersasulxsengaja
  • ohh lupa nak cakap, btw dy ni lah PAK SUPIR i sekarang ni! (sebab dy bawak kereta) hee peace (^.^)Y



MOHAMAD NAZREEN BIN ABDULLAH

  • Mello nama panggilan nya :)
  • kawan yang i paling sayang kat poli ni  *takda sapa boleh ganti tempat kau gile #sumpahtaktipu
  • bilik kitorg sebelahsebelah jea kot during semester 1 lepas
  • now semester 2 dy stay asrama, i stay luar :(
  • aku rindu nak lepaklepak dengan kau :'(
  • dy ni mat jambu kalau nak tau. okaybye :P
  • selalu kena marah dgn i #eh
  • takda 1 pun cerita yang i x akan story kat dy. almost everything kot, semua i cerita. (kau ada buat camni kat aku?)
  • moment yang x boleh lupa pasal dy ni, 1st time dy makan nasi kerabu yg warna biru tu kan, dy xtau nak makan camne.
  • so kekdahnye, dy makan guna sudu & garfu. nasi kerabu kan lagi syok kalau makan dgn tangan jea? (i, amirul, n mama i gelak jea kot tgk gelagat org ipoh ni, since mama i n amirul ni pure kelantan, i jea kuantan tapi ada darah sana #taknakngaku)
  • aku xkan lupa sampai bilabila time kau nangis kat aku malam tu :')
  • p/s - kalau aku ada buat salah kat kau, menyakitkan hati kau, aku minta maaf sangatsangat. aku x sengaja tau :'(



NUR ATIRAH BINTI AZMAN

  • Tyra is her name.
  • no descriptions available #bhahaha (jahat kan aku kne kan kau?)
  • nanti dah dapat ilham aku update bahagian kau punya pulak okay?
  • eyh lupa nak cakap, ni lah anak ayam i #eh




RABIATUN AINI BT M. RADZIS



  • kitorg panggil dy ni Rabbit @ Rabit.
  • dy ni si tua tau sebab tua setahun drp kitorg. okaybye :P
  • SHINee fanatic ohh!
  • madu tuanrumahsewa kitorg #eh
  • kalau kitorg buat lawak, mesti dy paling last skali gelak. sebab dy loading haha :P
  • slalu kena bahan dgn kitorg hee peace!


I LOVE YOU GUYS SO FUCKING DAMN MUCH 

2 comments:

  1. DA RAMAI MEMBE BAK LA GADEEES SORANG :)

    ReplyDelete
  2. hahaha no no no :P kalau nak p usha sdiri :)

    ReplyDelete

please leave your comment here :)

 

POLI Bloggerz